Search

GEOMATIC 2016

Simpozionul GEOMAT 2016 – ”Managementul Informaţiei spaţiale pentru o dezvoltare durabilă”

Simpozionul GEOMAT 2016 are ca temă – ”Managementul Informaţiei spaţiale pentru o dezvoltare durabilă”. Evenimentul, aflat la a patra ediţie, este organizat de Uniunea Geodezilor din România în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi – Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului şi sa desfăşurat la Iaşi, în perioada 3-6 noiembrie, la Hotel International Iasi.
Anul acesta Simpozionul GEOMAT s-a bucurat de o prezenţă internaţională de prestigiu prilejuită de desfăşurarea în paralel cu şedinţa anuală a Comisiei 3 – Managementul Informaţiei spaţiale din cadrul Federaţiei Internaţionale a Geodezilor (FIG) şi a seminarului intitulat „From Volume to Quality: Bridging the Gap for Spatial Data Infrastructure”.


În acelaşi timp cu evenimentele organizate de Comisia 3 din cadrul FIG a avut loc şi adunarea generală a Grupului european al topografilor (EGOS), precum şi semnarea parteneriatului dintre Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din România şi Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru a Republicii Moldova.

Gauss a fost prezent ca expozant si PLATINUM SPONSOR.

//geomat.ro/

Scroll to Top