Search

Telecomunicații - Execuție

Specializați în proiectarea, autorizarea și construcția rețelelor de telecomunicații FTTH/FO, am implementat rețele de fibră optică subterane și aeriene în peste 200 de unități administrative teritoriale (UAT). Prin diversitatea și complexitatea proiectelor noastre, oferim o gamă largă de servicii, amenajarea site-urilor de telecomunicații, bransamente electrice, instalare, punere în funcțiune și integrare  echipamente de transmisiuni DWDM și IP, respectând standarde de calitate ridicate și demonstrând un nivel înalt de competențe tehnice.

Furnizor acreditat de catre Autoritatea Feroviara Romana, oferim servicii de proiectare și executie  retele de telecomunicatii, montaj echipamente pentru sisteme de semnalizare feroviare si echipamente de telecomunicatii, la nivele si standarde Europene in proiecte de reabilitare a infrastructurii de  calea ferata din Romania.

Echipa Gauss compusă din peste 65 de tehnicieni și specialiști, precum si o serie de parteneri și furnizori de încredere din industrie, consacrați pe piața din România, a livrat cu success de-a lungul timpului

11.000 km servicii topografice complexe;

11.000 km de fibra optica proiectati;

6.000 km de retea fibra optica construita;

Scroll to Top