Search

Consultanță și suport în agricultură și mediu

La Gauss SRL, utilizăm datele satelitare multispectrale și cele colectate prin dronă pentru a crea soluții personalizate în agricultură și monitorizarea mediului. Aceste aplicații permit agricultorilor să planifice și să urmărească activitățile de pe teren, facilitând completarea cererilor pentru subvenții și evaluarea eficientă a producției agricole. De asemenea, aplicațiile noastre ajută la determinarea necesarului de irigații și monitorizează evenimente care pot influența condițiile de mediu. Această abordare integrată permite o gestionare mai eficientă a resurselor și a riscurilor în domeniul agricol și de mediu.

Cum funcționează:

  • Utilizăm tehnologii avansate pentru a colecta și analiza datele satelitare și informațiile din dronă, furnizând imagini detaliate și informații precise despre condițiile de teren și de mediu.
  • Oferim consultanță specializată și suport tehnic pentru interpretarea datelor și pentru luarea deciziilor în ceea ce privește agricultura și protecția mediului.
  • Dezvoltăm aplicații personalizate care ajută fermierii să planifice și să monitorizeze activitățile agricole, inclusiv evaluarea producției, necesarul de irigații și identificarea riscurilor de mediu.

Beneficii:

  • Gestionarea eficientă a resurselor: Oferim soluții care permit optimizarea utilizării resurselor agricole și protejarea mediului înconjurător.
  • Decizii informate: Datele și informațiile furnizate de serviciul nostru permit luarea deciziilor strategice bazate pe date precise și relevante.
  • Sustenabilitate: Contribuim la promovarea unei agriculturi și a unei gestionări a mediului sustenabile, care să asigure prosperitatea pe termen lung.
Scroll to Top